Come From Away op Broadway zal in mei worden gefilmd

2 februari 2021, 21:30 - Redactie
Come From Away op Broadway zal in mei worden gefilmd

Vandaag is aangekondigd dat de musical Come From Away live zal worden opgenomen om vervolgens in september dit jaar te worden uitgebracht. De opname zal in mei gaan plaatsvinden in het Gerald Schoenfeld Theatre op Broadway waar de musical ook te zien was tot de theaters moesten sluiten als gevolg van het coronavirus.

De verfilming zal worden geregisseerd door Christopher Ashley die de musical ook aanvankelijk regisseerde. Op welke manier de opname uit zal worden gebracht is nog niet duidelijk.

Come From Away vertelt een waargebeurd verhaal: toen op 11 september 2001 het Amerikaanse luchtruim werd gesloten landden 38 vliegtuigen noodgedwongen in het Canadese plaatsje Gander. De kleine gemeenschap van Gander sloeg de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen.

Een speciale concertversie van de musical op West End stond gepland voor later deze maand maar deze is inmiddels geannuleerd gezien de situatie in het Verenigd Koninkrijk. Producent MediaLane zal Come From Away op termijn naar Nederland gaan brengen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda