Vajèn van den Bosch in Duitse editie van Stars from The House

4 februari 2021, 09:12 - Redactie
Vajèn van den Bosch in Duitse editie van Stars from The House

Van 19 tot en met 28 februari 2021 vindt de derde Duitse editie plaats van Stars from The House, een exclusief online musical concert dat vanuit huis te bekijken is via een online link.

De cast van deze derde Duitse editie van Stars from The House bestaat o.a. uit de Nederlandse Vajèn van den Bosch die in 2019 in de Hamburg in de vrouwelijke hoofdrol vertolkte in de Cirque de Soleil musical Paramour. Verder zijn ook Myrthes Monteiro, Laura Panzeri, Benet Monteiro en Filippo Strocchi onderdeel van de Duitse line up.

Producent Nathan Markuszower is blij dat Vajèn naast haar eerdere deelname in de Nederlandse editie, nu ook onderdeel is van de Duitse line up. “Ik vind Vajèn een groot talent in alles wat ze doet. Ze is enorm professioneel, heel fijn om mee samen te werken en is een goede toevoeging voor de Duitse line up. Daarnaast is het altijd fijn ten minste één Nederlander in de Duitse line up te hebben, omdat ik zelf minder bekend ben met de Duitse musicalcultuur. Ik heb gemerkt dat ook het Duitse publiek enorm geniet van de onze online concerten, dus we zullen er zeker nog wel even mee door gaan.”

Vajèn is erg enthousiast over de Duitse editie van Stars From The House. “Ik heb in Nederland mooie rollen mogen spelen, zoals die van Gloria Estefan in On Your Feet. Het was een prachtige ervaring om vervolgens in de Duitse musicalhoofdstad Hamburg de hoofdrol te mogen spelen in een musical die werd geproduceerd door Stage Entertainment en Cirque de Soleil. Ik heb daar veel geweldige Duitse collega’s mogen ontmoeten en voor mij is het dan ook een geweldige ervaring dat we nu, terwijl we niet in het theater kunnen staan, toch de mogelijkheid hebben om samen te zingen.”

Tickets voor het online musical concert zijn vanaf €10,50 te verkrijgen.

Naast een Duitse editie vindt er komende maand ook een Nederlandse editie plaats van Stars From The House. De line up van deze editie bestaat uit Anouk Maas, Tessa Sunniva van Tol, Linda Verstraten, Martijn Vogel en Jeroen Robben.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda