Aankomst Zuid-Afrikaanse castleden Amandla! Mandela

16 januari 2016, 13:54 - Redactie
Aankomst Zuid-Afrikaanse castleden Amandla! Mandela

Eerder deze week gaven de hoofdrolspelers uit de musical Amandla! Mandela, Kenneth Herdigein (Nelson Mandela) en Joanne Telesford (Winnie Mandela) de Zuid-Afrikaanse castleden een warm welkom op een druk en gezellig Schiphol.

Herdigein en Telesford ontvingen de Zuid-Afrikaanse castleden bij de gate en namen hun mee naar de aankomsthal waar de voltallige Nederlandse cast van Amandla! Mandela aanwezig was. Paul de Munnik, die de muziek heeft geschreven voor de voorstelling, zong één van de nummers uit de musical, waarna het Khayelitsha United Mambazo Choir de Afrikaanse sfeer in de aankomsthal kracht bijzette.

Vanaf 20 februari is Amandla! Mandela te zien in het DeLaMar Theater. In Amandla! Mandela kijkt Nelson Mandela vanuit de cel op Robbeneiland terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje, diep onder de indruk van de wijsheden van de Xhosa-chiefs tot aan zijn vrijlating na 27 jaar gevangenschap en zijn aantreden als eerste zwarte president van Zuid-Afrika. De musical, met feestelijke Zuid-Afrikaanse muziek, dans en zang, viert het leven, het werk en de nalatenschap van een man die een inspiratiebron was voor velen. Op zondag 28 februari vindt de première vanAmandla! Mandela plaats.

Een video van de aankomst van de castleden zie je hieronder.

Première
4 maart 2016
Dernière
21 mei 2016
Producent
Bos Theaterproducties
Meer over Amandla! Mandela (2016) Ander nieuws over Amandla! Mandela (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda