Verplaatste tournee Annie de musical zal niet worden hervat

6 april 2021, 20:51 - Redactie
Verplaatste tournee Annie de musical zal niet worden hervat
Foto: Roy Beusker en Annemieke van der Togt

Nadat eerder vandaag door Stage Entertainment werd bekendgemaakt dat Anastasia niet meer zal terugkeren is ook officieel aangekondigd dat Annie de musical niet meer te zien zal zijn.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de tournee van Annie dit jaar van mei tot en met juli hervat zou worden. De musical zou onder andere nog gaan spelen in het Chassé Theater in Breda en in het Luxor Theater in Rotterdam. Ook zou Annie nog terugkomen in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

"Lieve allemaal, de reeds verplaatste tournee van Annie de musical zal niet meer worden hervat. De vooruitzichten omtrent mogelijke versoepelingen zijn van dien aard dat de voorstelling niet binnen de geldende richtlijnen kan worden gespeeld. De theaters en Eventim hebben hierover reeds met het publiek contact gehad. Er is altijd een 'Morgen' en wij hopen dan ook op een snelle heropening van de theaters. We blijven vol optimisme kijken naar de toekomst, en ook om elkaar weer te ontmoeten in het theater!" aldus de aankondiging van de producent.

Annie begon met de tournee door Nederland na de première op 1 december 2019 in het Chassé Theater in Breda maar de gehele tour moest net als alle andere evenementen en voorstellingen noodgedwongen worden stilgelegd vanwege de coronacrisis. Rollen in Annie de Musical waren er voor Willemijn Verkaik, Edwin Jonker, Eva van Gessel, Sjoerd Spruijt, Myrthe Huber en Doris Baaten.

Première
1 december 2019
Dernière
8 mei 2022
Producent
Mark Vijn
Meer over Annie (2019) Ander nieuws over Annie (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda