Vanavond laatste voorstelling in The Bodyguard voor Urvin Monte

31 januari 2017, 10:38 - Redactie

Na meer dan een decennium aan prachtige musicaljaren, stopt Urvin Monte vanaf morgen voorlopig met het spelen in het theater. Voor de echte theaterliefhebber is Urvin onmisbaar op het podium, maar het is tijd om zijn vertrouwde bühne te verruilen voor nieuwe uitdagingen.

Urvin heeft aan een variatie van prachtige producties mogen meewerken, waaronder; Dreamgirls, Shrek de Musical, Daddy Cool, Legally Blonde, Hairspray en Mamma Mia. Sinds de première in 2015 is hij te zien geweest in The Bodyguard in het Beatrix Theater. Een extra bijzondere voorstelling voor Urvin omdat hij dit jaar, voor het eerst, met zijn zoontje Daley het podium mocht delen.

Na 13 intensieve theater jaren en vele producties heeft Urvin besloten om zijn focus te verleggen richting de film en televisiewereld, waar hij niet geheel onbekend is. Hij speelde onder andere in Onderweg Naar Morgen en Voetbalvrouwen en was één van de finalisten van de televisieshow My name is Michael.

Vanavond speelt Urvin zijn laatste Bodyguard voorstelling in Utrecht. Urvin zal voorlopig niet meer op het toneel verschijnen, maar niet getreurd voor zijn fans, er liggen prachtige dingen in het verschiet. Zeer binnenkort mogen we meer nieuws over Urvin ’s vervolgstappen bekend maken.

Première
16 april 2023
Dernière
27 augustus 2023
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Bodyguard (2023)Ander nieuws over The Bodyguard (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda