Vanavond laatste voorstelling in The Bodyguard voor Urvin Monte

31 januari 2017, 10:38 - Redactie
Vanavond laatste voorstelling in The Bodyguard voor Urvin Monte

Na meer dan een decennium aan prachtige musicaljaren, stopt Urvin Monte vanaf morgen voorlopig met het spelen in het theater. Voor de echte theaterliefhebber is Urvin onmisbaar op het podium, maar het is tijd om zijn vertrouwde bühne te verruilen voor nieuwe uitdagingen.

Urvin heeft aan een variatie van prachtige producties mogen meewerken, waaronder; Dreamgirls, Shrek de Musical, Daddy Cool, Legally Blonde, Hairspray en Mamma Mia. Sinds de première in 2015 is hij te zien geweest in The Bodyguard in het Beatrix Theater. Een extra bijzondere voorstelling voor Urvin omdat hij dit jaar, voor het eerst, met zijn zoontje Daley het podium mocht delen.

Na 13 intensieve theater jaren en vele producties heeft Urvin besloten om zijn focus te verleggen richting de film en televisiewereld, waar hij niet geheel onbekend is. Hij speelde onder andere in Onderweg Naar Morgen en Voetbalvrouwen en was één van de finalisten van de televisieshow My name is Michael.

Vanavond speelt Urvin zijn laatste Bodyguard voorstelling in Utrecht. Urvin zal voorlopig niet meer op het toneel verschijnen, maar niet getreurd voor zijn fans, er liggen prachtige dingen in het verschiet. Zeer binnenkort mogen we meer nieuws over Urvin ’s vervolgstappen bekend maken.

Première
27 september 2015
Dernière
16 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over The Bodyguardkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Bodyguard
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda