Van Hoorne maakt nieuwe afleveringen Jul & Julia

6 maart 2016, 16:01 - Redactie
Van Hoorne maakt nieuwe afleveringen Jul & Julia

Wegens het succes van vorig jaar heeft Van Hoorne Televisieproducties in opdracht van familiepretpark Julianatoren weer nieuwe afleveringen opgenomen van de populaire TV-serie Jul & Julia. Vanaf maandag 7 maart is de serie weer iedere doordeweekse werkdag rond 7:20 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. De afgelopen maanden zijn er maar liefst drie nieuwe reeksen opgenomen. Iedere reeks bestaat uit vijf afleveringen. Elke week een reeks met een nieuwe avontuur.

Drie nieuwe series

In de series beleven de onhandige pretpark directeur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin samen met Jul & Julia weer spannende avonturen. Want keer op keer proberen de twee boeven het pretpark in handen te krijgen.

Maandag 7 maart wordt er gestart met de nieuwe serie “Jul & Julia en de Robot van Meneer Kaasgaaf”. Ook in deze serie willen de boeven het pretpark overnemen. Ze laten door een professor een robot bouwen die exact op Meneer Kaasgaaf lijkt.

De vraag is natuurlijk of Mevrouw Suikerspin, en Jul & Julia op tijd door hebben dat “Meneer Kaasgaaf” wordt bestuurd door de boeven om zo te voorkomen dat zij het pretpark overnemen. Vanaf 14 maart wordt de serie “Jul & Julia en het Snoepjesmonster uitgezonden en vanaf 21 maart “Jul & Julia en de Schone Slaapster”.

De TV-serie is ook te bekijken via de RTL Telekids app of via RTLXL.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda