Utoven – de eerste podcast musical van Nederland en België beschikbaar

29 oktober 2023, 09:48 - Redactie
Utoven – de eerste podcast musical van Nederland en België beschikbaar

Een primeur voor de lage landen want een goede week geleden werd Utoven, de eerste podcast musical van Nederland en België, gereleased. Deze nieuwe vorm is het best te vergelijken met de klassieke hoorspelen of een film zonder beeld. Als luisteraar word je namelijk uitgenodigd om het verhaal in je eigen fantasie tot leven te laten komen. Nieuw geschreven muziek, geluidseffecten en een 15-koppige cast helpen je hierbij.

We volgen het personage Aza die samen met haar vrienden de strijd aangaat met een kwaadaardige tovenaar en een door hem gecreëerd gevaarlijk monster. De toekomst van de mensheid staat op het spel. Deze fantasy musical is geschikt voor alle leeftijden vanaf 9 jaar.

De cast bestaat uit Dennis Willekens, Marleen van der Loo, Marcel Visscher, Julia Berendse, David van den Tempel, Richard Spijkers, Aimée de Pater, Adrian Ammerlaan, Max Hameeteman, Lisa Schol, Alexander P.E. Boone, Gregory Langen, Sylvia Boone, Joris de Hoop en Magtel de Laat.

Utoven is beschikbaar op Podimo en op de website van Astar Projects waar je dit spannende, nieuwe sprookje kan huren en kopen. Bij aankoop wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan Trees for All, een organisatie die zich inzet voor de herbebossing van onze planeet. De muziek uit de voorstelling is als instrumentale score te beluisteren op Spotify, Apple Music, iTunes, Deezer en Amazon Music.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda