Uitgezonderd. brengt familiemusical ‘Pippi zet de boel op stelten’ opnieuw naar Vlaanderen

24 april 2017, 11:36 - Redactie
Uitgezonderd. brengt familiemusical ‘Pippi zet de boel op stelten’ opnieuw naar Vlaanderen

Tijdens de herfstvakantie brengt theaterproducent Uitgezonderd. de familiemusical Pippi zet de boel op stelten opnieuw naar Vlaanderen, in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Regisseur Tijl Dauwe heeft Free Souffriau weten te strikken voor de hoofdrol, Pippi Langkous.

"Als kind was ik al dol op de avonturen van Pippi. Ieder kind wil toch een aap en een paard in huis. Het was voor mij onmiddellijk duidelijk wie er in de huid van dat stoere roodharige meisje moest kruipen. Toen bleek dat Free fan was van Pippi was ik door het dolle heen. Zij is geknipt om deze rol geloofwaardig te vertolken." aldus Tijl.

Free Souffriau: “Pippi Langkous is gewoon ontzettend leuk! Ze is nostalgie voor mij, cool volgens mijn kinderen en zal ongetwijfeld nog lang populair blijven ! Ik zou zelf zo graag een naturelle ‘redhead’ zijn!”

Na het succes van de musical Pippi Langkous in 2004 komt deze spring-in-‘t-veld opnieuw naar het theater. Deze keer zet ze de boel op stelten in een nieuwe vrolijke muziektheatervoorstelling voor het hele gezin.

De musical vertelt het verhaal van een meisje dat bij haar oma op zolder een kist met Pippi-kleren vindt. Ze trekt ze aan en op dat moment wordt ze Pippi Langkous. Samen met haar buurkinderen Tommy en Annika beleeft ze de meest spannende avonturen. Daarin wordt ze bijgestaan door haar papa Efraïm, koning van Takatukaland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda