Tweede Broadway aan de Amstel productie van Carré aangekondigd

6 april 2017, 07:40 - Redactie
Tweede Broadway aan de Amstel productie van Carré aangekondigd

Koninklijk Theater Carré heeft de volgende productie aangekondigd in de reeks Broadway aan de Amstel. Het gaat om het theaterstuk The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast.

Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige miljoenenbestseller van Mark Haddon en won zeven Olivier Awards en vijf Tony Awards, waaronder die voor beste voorstelling.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time vertelt het verhaal van de vijftienjarige Christopher John Francis Boone. Hij weet veel van wiskunde, maar weinig van mensen. Christopher houdt van lijstjes, patronen en de waarheid.

Hij houdt niet van de kleuren geel en bruin en wil niet aangeraakt worden. Christopher is in zijn eentje nooit verder geweest dan het einde van de straat. Maar wanneer blijkt dat de hond van de buurvrouw vermoord is, gaat hij op onderzoek uit. Hij begint aan een onvergetelijke reis die zijn veilige wereld volledig op zijn kop zet.

In 2012 ging het theaterstuk in het National Theatre in Londen in première en werd vervolgens vanwege succes verplaatst naar West End en later volgde ook Broadway. Wereldwijd heeft het stuk al meer dan 2,5 miljoen bezoekers getrokken.

De voorstelling is te zien van 20 september tot en met 1 oktober. De eerste productie in de reeks was PIPPIN, afgelopen jaar te zien van 10 maart tot en met 10 april.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda