Tournee Musical Autumn Nights start in Roosendaal

24 augustus 2022, 17:08 - Redactie
Tournee Musical Autumn Nights start in Roosendaal

Op 3 september zal de eerste voorstelling van de tournee van de Musical Autumn Nights te zien zijn in Theater De Kring in Roosendaal. De Musical Autumn Nights staan garant voor de perfecte start van jouw theaterseizoen.

Jolijn Henneman (Mamma Mia! & Grease), Linda Verstraten (Titanic & Tarzan), Annefleur van den Berg (Mamma Mia! & Diana en Zonen), René van Kooten (Evita & Anastasia) en Yoran de Bont (Rocky Horror Show & My Fair Lady) trakteren je op de beste en mooiste musicalnummers uit hun eigen carrière afwisselend met beroemde klassiekers en nieuwe musicalhits. Het ensemble wordt gevorm door leden van Stichting JONG! Theater.

De muzikale begeleiding ligt in handen van Bernd van den Bos, Richard Veltman en Jurre Hogervorst. De grootste hits uit onder andere Les Misérables, Wicked, Aida, The Greatest Showman, Aladdin, The Lion King en Hamilton komen voorbij. Ook het Nederlandse repertoire uit o.a. Soldaat van Oranje, Joe en Petticoat zal de revue passeren. Uiteraard mogen swingende jukebox-musicals als TINA, Mamma Mia! en Jersey Boys niet ontbreken.

De Musical Autumn Nights zijn vanaf september 2022 exclusief te zien in zes theaters in Nederland: De Kring, Roosendaal (3 september), Zuiderparktheater, Den Haag (18 september), De Stoep, Spijkenisse (22 september), De Schalm, Veldhoven (28 september), De Mythe, Goes (8 oktober) en De Markant, Uden (19 oktober).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rust en Vreugd
Datum: 02-04-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda