Tour familiemusical Arthur en de strijd om Camelot geannuleerd

25 maart 2020, 09:01 - Redactie
Tour familiemusical Arthur en de strijd om Camelot geannuleerd

Event-Team (Gent) is genoodzaakt, omwille van de huidige omstandigheden rond Covid-19, de volledige tour van de Vlaamse Arthur en de strijd om Camelot te annuleren. Het is momenteel niet mogelijk om alle voorstellingen in de 10 verschillende theaters te verplaatsen naar een ideale periode volgend seizoen.

Iedereen die kaartjes heeft gekocht voor de voorstelling zal in de loop van de volgende weken gecontacteerd worden door de respectievelijke ticketbureaus. Bij verschillende bureaus zal de optie aangeboden worden om de ticketprijs vrijblijvend te doneren aan ons productiehuis. Op die manier zou de financiële schade licht beperkt kunnen worden.

"Uiteraard is het nu onmogelijk om onze voorstelling in première te laten gaan. Onze cast was volledig klaar en alle investeringen zijn gebeurd. Wij kunnen bij deze voorstelling niet terugvallen op subsidies of Tax Shelter initiatieven. Als productiehuis zijn wij immers volledig aangewezen op de inkomsten uit ticketverkoop. Dit komt nu helemaal te vervallen. Hierdoor worden niet alleen wij financieel hard getroffen, maar tegelijk ook onze professionele acteurs, actrices en crew", zegt producent Olivier De Meyer.

"Hierdoor komt de mogelijkheid om volgend seizoen een nieuwe eigen productie te laten touren heel hard in het gedrang. Wel blijven we tijdens seizoen 2020-2021 de voorstellingen van zowel Rupsje Nooitgenoeg als van De Kleine Prins, de musical volledig ondersteunen in verschillende theaters in Vlaanderen."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda