TOP Vrouwen met Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie

13 juni 2023, 14:21 - Redactie
TOP Vrouwen met Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie
Foto: Willem van Walderveen

REP Entertainment presenteert komend seizoen de nieuwe vriendinnencomedy TOP Vrouwen met een cast bestaande uit Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie die je mee gaan nemen op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen. REP Entertainment maakte eerder onder andere Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers.

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy, waar ook veel emotie in zit. De voorstelling wordt gespeeld door Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie. De regie is in handen van Joep Onderdelinden en de vertaling wordt gedaan door Jeremy Baker. Het script van TOP Vrouwen is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter onder de oorspronkelijke titel Step By Step. Deze voorstelling zal dit seizoen ook in première gaan in negen andere landen, en zal dus ook door heel Nederland te zien zijn. “Al tijdens de audities hadden we zoveel lol met elkaar dat deze voorstelling echt een feestje moet worden. Ik kijk ernaar uit om met deze twee dames langs de Nederlandse theaters te reizen.” Aldus Tanja Jess.

De toneelstukken van Peter Quilter zijn wereldwijd opgevoerd in gerenommeerde theaters in meer dan 40 landen en vertaald in 30 verschillende talen. Zijn werk heeft zowel op Broadway als in de West End van Londen grote successen behaald, met meerdere nominaties voor prestigieuze theaterprijzen zoals de Olivier Award en de Tony Award. Naast zijn indrukwekkende theatercarrière heeft Peter Quilter ook zijn stempel gedrukt op de filmwereld, met zijn debuutfilm Judy.

TOP Vrouwen gaat op maandag 22 januari in première in Schouwburg Amstelveen en speelt tot en met zaterdag 20 april volgend jaar.

Première
22 januari 2024
Dernière
20 april 2024
Producent
REP Entertainment
Meer over TOP VrouwenAnder nieuws over TOP Vrouwen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda