Tony Neef en Elke Buyle treden op tijdens jubileumconcert van Marleen van der Loo

schedule1 maart 2017, 14:24 - Redactie
Tony Neef en Elke Buyle treden op tijdens jubileumconcert van Marleen van der Loo

Tony Neef en Elke Buyle zijn toegevoegd aan de groep met gastartiesten die zullen optreden tijdens het eenmalige concert van Marleen van der Loo op 3 april in Midi Tilburg. Samen met onder andere Pia Douwes, Jeroen Phaff, Anne Mie Gils, Goele de Raedt en een klein combo zullen ze Marleen vergezellen tijdens deze avond.

In haar inmiddels 25-jaar durende carrière speelde Marleen grote rollen in onder andere Tanz der Vampire, Elisabeth, Ciske de Rat, Cats, Love story, Mamma Mia, Footloose en Aida. Momenteel is ze te zien als Hannah Chaplin in Chaplin de musical.

Tijdens het concert, geproduceerd door I&L Entertainment, zingt Marleen bekende en onbekende nummers uit diverse voorstellingen. Ook zal ze voor het eerst liedjes naar buiten brengen van haar eerste soloalbum, geschreven door haar broer Stijn van der Loo. Marleen wil de opbrengst van het concert schenken aan Alzheimer Nederland.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda