Tjindjara Metschendorp te zien met de grootste hits van Whitney Houston

8 december 2023, 08:32 - Redactie
Tjindjara Metschendorp te zien met de grootste hits van Whitney Houston

Volgend jaar in april en mei zal Tjindjara Metschendorp de theaters in gaan met Queen of the Night - Whitney Houston's Greatest Hits. Queen of the Night werpt een indrukwekkende, maar vooral ook respectvolle blik op Whitney Houston's tijdloze nalatenschap en een eerbetoon aan haar talent, haar passie en haar vermogen om miljoenen mensen over de hele wereld te raken met haar stem.

In deze voorstelling worden de grootste hits van Whitney Houston ten gehore gebracht, variërend van haar vroege successen zoals I Wanna Dance with Somebody en How Will I Know tot haar krachtige ballads zoals I Will Always Love You en Greatest Love of All. De songs worden met passie en precisie vertolkt waarbij Tjindjara haar eigen interpretatie geeft en daarmee een eerbetoon aan Houston's onmiskenbare stijl brengt.

Ondanks haar professionele succes, worstelde Whitney Houston met persoonlijke problemen. Ze had een tumultueuze relatie met haar echtgenoot Bobby Brown en kampte met verslaving aan drugs en alcohol. Haar stem werd minder krachtig en met minder indrukwekkend timbre als gevolg van haar verslavingen. Ook grote juridische kwesties en financiële perikelen zijn haar niet gespaard gebleven.

Vanuit deze achtergrond geeft Queen of the Night een diepere betekenis aan de songs en het leven van deze legendarische zangeres die wereldwijd zowel vele muziekliefhebbers als muziekmakers inspireerde.

Volgend jaar te zien vanaf dinsdag 23 april tot en met zaterdag 25 mei in diverse theaters.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda