Dagelijks 30.000 kijkers voor Titus & Fien TV – Vervelen doen we nooit

1 april 2020, 13:27 - Redactie
Dagelijks 30.000 kijkers voor Titus & Fien TV – Vervelen doen we nooit

Met de sluiting van de theaters en geannuleerde voorstellingen tot 1 juni 2020 maakte productiebedrijf Van Hoorne Entertainment van een nood een deugd. Twee populaire sprookjesmusicalkarakters, Titus & Fien, staan nu even niet op de planken, maar dagelijks voor de videocamera met een speciale editie van hun eigen tv-programma voor kinderen: Titus & Fien TV Vervelen doen we nooit.

Inmiddels kijken er dagelijks zo’n 30.000 kijkers live naar Titus & Fien TV Vervelen doen we nooit. Het bekende tovenaarsduo, uit de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment, is elke dag om 16:00 uur via hun eigen Facebookpagina te volgen. Onderwerpen als Mop van de Dag’, de Kijkersvraag, de Thuisopdracht en de Verveel-Me-Niet-Tip staan onder meer centraal in deze serie. Met name de twee laatstgenoemde items zijn de insteek van de speciale editie van Titus & Fien TV. Het programma doorbreekt de dagelijkse sleur van de kinderen die massaal thuiszitten wegens de strenge coronamaatregelen.

“Humor. Titus & Fien TV Vervelen doen we nooit brengt humor in de woonkamers van kinderen en hun families. Het zorgt voor afleiding in deze bizarre tijd, en vooral voor plezier! Voor alle jarigen zingen we luidkeels elke dag, we blijven lachen met de ‘Mop van de Dag’ en geven vooral tips om bezig te blijven! En het leukste is, het zijn allemaal tips van kinderen vóór kinderen. Met hun ideeën, die zij dagelijks in grote aantallen mailen, creëren zij samen met ons de content van elke uitzending! Dat is zo gaaf, en zorgt ook echt voor dat gevoel van saamhorigheid”, aldus directeur en acteur Michael van Hoorne.

Direct na elke live-uitzending wordt de aflevering op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment geplaatst. Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’ heeft een compleet eigen speellijst met inmiddels al 16 afleveringen. En de lijst zal de komende tijd zeker blijven uitbreiden, aangezien Titus en Fien zeven dagen per week live te zien zullen zijn, totdat de kinderen weer naar school gaan.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda