Titus & Fien in Titus & Fien TV

schedule9 september 2016, 13:29 - Redactie
Titus & Fien in Titus & Fien TV

Vorige week vrijdag kon men mee lachen met de eerste aflevering van Titus & Fien TV op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment. Het komische tovenaarsduo Titus & Fien is zeer geliefd bij het publiek en heeft inmiddels een eigen merchandisingslijn.

Iedere aflevering kent het onderdeel De Moppen Minuut’, waarbij Titus & Fien zoveel mogelijk moppen moeten vertellen over een bepaald onderwerp in één minuut. Ook worden er kijkersvragen behandeld die door kinderen zijn ingestuurd.

"Het is een feestje om het programma te maken. De reacties zijn geweldig, kinderen en hun ouders vinden het erg grappig. Zo grappig dat ze de afleveringen te kort vinden. Daarom gaan we nu twee keer in de week een nieuwe aflevering plaatsen. Op dinsdag en vrijdagavond," aldus Michael van Hoorne die het karakter Titus speelt.

Titus & Fien TV is te zien op dinsdag en vrijdagavond om 19:00 uur op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda