Titanic de musical vanaf vandaag weer te zien, Rocky Horror Show vanaf vrijdag

26 januari 2022, 09:49 - Redactie
Titanic de musical vanaf vandaag weer te zien, Rocky Horror Show vanaf vrijdag

Nadat gisteravond aangepaste coronamaatregelen werden aangekondigd door premier Rutte en minister Kuipers laat producent De Graaf & Cornelissen vandaag weten dat Titanic de musical direct vanaf vandaag weer zal gaan spelen. De productie zal vanavond en morgenavond onder de nieuwe maatregelen gaan spelen in Schouwburg De Lawei in Drachten en later deze week de tour door Nederland vervolgen in Theater de Kampanje in Den Helder.

In Titanic spelen René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekes, Wieneke Remmers, Bert Simhoffer, Marcel Visscher, Richard Spijkers en Marijn Brouwers. De musical ging op zondag 21 november afgelopen jaar in première in theater Kunstlinie in Almere.

Rocky Horror Show

Tegelijkertijd laat de producent weten dat de Rocky Horror Show vanaf vrijdag 28 januari weer zal gaan spelen. De productie is te zien tot en met 31 januari in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De Rocky Horror Show ging op 29 juli in première in Internationaal Theater Amsterdam. In de musical spelen Sven Ratzke, Ellen Pieters, Esmée Dekker, Samir Hassan, Yoran de Bont, Raymond Kurvers, Sabine Beens, Erik Brey, Barry Beijer, Anna Joan en Jary Sluijter.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda