Tinne Oltmans en Johan Kalifa Bals toegevoegd aan cast van Er Was Eens…, het Sprookjesconcert

23 juni 2018, 15:03 - Redactie
Tinne Oltmans en Johan Kalifa Bals toegevoegd aan cast van Er Was Eens…, het Sprookjesconcert

Over drie maanden gaat Er Was Eens…, het Sprookjesconcert in de Stadsschouwburg Antwerpen in première. Het script is geschreven, het decor ontworpen en de kostuums gepast. De stembanden zijn opgewarmd en de CD is ingezongen.

Omwille van de drukke agenda’s van Charlotte Leysen en Thomas van Goethem ging de producent op zoek naar sterke vervangers en die zijn gevonden. Tinne Oltmans mag na het succes van de gelijknamige sprookjesmusical opnieuw in de huid van Doornroosje kruipen en Johan Kalifa Bals wordt de vierde prins.

Tinne is bij het jonge publiek vooral bekend als Mila in de jeugdserie Ghost Rockers. Op haar elfde had ze als Martha al een rol te pakken in The Sound of Music, waar ze voor het eerst het podium mocht delen met haar huidige prins, Thomas Van Goethem.

Johan Kalifa Bals studeerde aan het conservatorium in Brussel en ging na zijn opleiding in 2008 aan het werk bij kunstenwerkplaats Sering van Mia Grijp. In de schoolproductie KULIBALI, een autobiografisch toneelstuk over zijn adoptie en de relatie met zijn vader, speelde hij toen samen met Gina Brondeel. Daarna kwam Uitgeperst, een satire over het verval van de onderzoeksjournalistiek. Johan is bij het grote publiek vooral bekend als de jonge politie-inspecteur Obi Basu in De Buurtpolitie, de VTM-serie en film.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda