Tienduizendste kaartje voor Cats in het Nieuwe Luxor Theater verkocht

24 augustus 2018, 10:21 - Redactie
Tienduizendste kaartje voor Cats in het Nieuwe Luxor Theater verkocht

De Rotterdamse première van de internationale versie van Cats is pas op 15 januari 2019, maar deze week is al het tienduizendste ticket voor de voorstellingen in het Nieuwe Luxor theater verkocht.

Producent Frank van Paridon vindt het succes voor deze Engelstalige musical in Nederland ongekend. "Na Amsterdam is het Luxor Theater in Rotterdam de tweede plek waar CATS te zien is. We wisten dat deze productie internationaal ook een grote hit is, de recensies zijn lovend en iedereen is het erover eens dat het niveau van de zang, dans en de acteerprestaties extreem hoog is. Dit krijgen de Nederlandse theaterbezoekers straks ook te zien. De musical is Engelstalig, maar door de Nederlandse boventiteling is het voor iedereen uitstekend te volgen."

Marc van Kaam directeur Luxor Theaters: "Ik was al bijzonder trots dat de Engelstalige CATS bij ons te zien is maar het feit dat inmiddels de helft van de beschikbare kaarten nu al is verkocht had ik vooraf niet durfen dromen."

Vanaf het eerste moment dat bekend werd dat Cats naar Nederland kwam, ontstond er een run op kaarten voor de toen nog 48 shows in Amsterdam en Rotterdam. Door het succes staat de musical straks niet alleen in Amsterdam en Rotterdam, maar ook in Breda en Groningen.

Première
20 december 2018
Dernière
18 december 2022
Meer over Cats (2018)Ander nieuws over Cats (2018)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda