Tick, Tick… Boom! komt in november op Netflix

12 augustus 2021, 14:34 - Redactie
Tick, Tick… Boom! komt in november op Netflix

De releasedatum voor de nieuwe film Tick, Tick… Boom! is bekendgemaakt. Tick, Tick… Boom! zal eerst op 10 november in première gaan tijdens de openingsavond van AFI Fest 2021 in de Verenigde Staten. Vervolgens zal de film vanaf 12 november in een beperkt aantal Amerikaanse bioscopen te zien zijn en op 19 november zal Tick, Tick… Boom! dan beschikbaar gaan komen op Netflix.

Tick, Tick... Boom! werd geschreven door Jonathan Larson, die later de musical RENT maakte. Het verhaal is deels gebaseerd op Larsons eigen leven en vertelt hoe hij in restaurants werkt terwijl hij van een baan als theaterschrijver droomt. De regie van de film ligt in handen van Lin-Manuel Miranda, de bedenker en schrijver van de hiphop musical Hamilton maakt met deze film zijn regiedebuut. Lin-Manuel Miranda speelde in 2014 nog in een uitvoering van Tick, Tick... Boom!.

In de film speelt Andrew Garfield de rol van Jonathan Larson, Vanessa Hudgens is te zien als Karessa, Alexandra Shipp speelt de vriendin van Jonathan, Susan en Judith Light is te zien als Rosa Stevens.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda