Thrillermusical Shock vanaf volgend seizoen in de theaters

3 februari 2017, 15:02 - Redactie
Thrillermusical Shock vanaf volgend seizoen in de theaters

Na de voorstelling Vals is vanaf komend najaar een tweede bestseller van Mel Wallis de Vries als thrillermusical te zien in de Nederlandse theaters: Shock, naar de gelijknamige bestseller. Shock is van oktober dit jaar tot en met begin februari volgend jaar te zien door heel Nederland.

Het boek won de Prijs van de Jonge Jury, een van de belangrijkste onderscheidingen voor jeugdliteratuur. Voor Mel is dit de vierde keer dat zij deze prijs won, mede hierdoor is zij een van de meest succesvolle jeugdschrijvers van dit moment.

De spannende thrillermusical Shock wordt gemaakt door het team van de voorstellingen Vals en BOY 7. De muziek en regie zijn van Fons Merkies. Duidelijk is in ieder geval al dat Priscilla Knetemann in Shock te zien zal zijn, op dit moment speelt zij nog in Vals. De kaartverkoop van Shock start in mei bij de Nederlandse theaters.

Verhaal

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Première
27 oktober 2017
Dernière
9 februari 2018
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over Shockkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Shock
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda