Theaters mogen vanaf vrijdag 18 februari weer volledig open

15 februari 2022, 19:38 - Redactie
Theaters mogen vanaf vrijdag 18 februari weer volledig open

De theaters mogen vanaf vrijdag 18 februari weer volledig open met een sluitingstijd van 01:00 uur. Dat heeft minister Kuipers van Volksgezondheid zojuist bekendgemaakt.

Het coronatoegangsbewijs (3G) blijft daarbij nog wel tot vrijdag 25 februari gelden. Eenmaal binnen is een vaste zitplaats, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand niet meer verplicht. Op locaties met meer dan 500 mensen is een vaste zitplaats en het dragen van een mondkapje bij verplaatsing nog wel verplicht.

Vanaf vrijdag 25 februari gelden weer de normale openingstijden, vervalt het coronatoegangsbewijs en is ook het dragen van een mondkapje bij verplaatsing niet meer verplicht. Alleen op locaties binnen waar meer dan 500 mensen bij elkaar komen en hier geen vaste zitplaats hebben, bijvoorbeeld in de nachthoreca of op festivals, moet iedereen nog een negatieve testuitslag laten zien (1G).

Op 15 maart beoordeelt het kabinet onder andere de nog geldende mondkapjesplicht in het Openbaar Vervoer, het verplichte testen voor toegang (1G) en het thuiswerkadvies.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Misfit de Musical
Locatie: Zaantheater
Datum: 11-02-2023
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda