The Rozettes De Grande Finale met Marjolijn Touw

22 juli 2016, 12:08 - Redactie
The Rozettes De Grande Finale met Marjolijn Touw

Na twee seizoenen komt er deze zomer met De Grande Finale een einde aan The Rozettes en is de trilogie compleet.

In dit allerlaatste seizoen is Frank Sanders wederom te zien als de flamboyante Lady Felice. Dit keer met Marjolijn Touw als clubeigenares Teddy aan zijn zijde. Net als vorig jaar zal Barrie Stevens de rol van Boudewijn spelen. Acteurs Sander Vissers en Wesley de Ridder zijn wederom te zien als Ashley Knight en Sandy Beaches.

In The Rozettes De Grande Finale blijkt Club The Rose voorgoed gesloten. Het benefiet van vorig jaar mocht niet baten. The Rozettes worden uitgenodigd om een nieuwe show te maken in een andere legendarische club, Teddy’s Place.

Lady Felice en Boudewijn zijn er uiteraard weer bij om te zorgen dat die show beter wordt dan ooit tevoren. De eigenares van de club heeft zo haar eigen agenda en probeert Felice en Boudewijn buiten spel te zetten.

Het Amsterdamse restaurant Le Garage van Joop Braakhekke vormt het decor voor dit laatste seizoen. Pianist Paul Tijink zit aan de vleugel. Het script is geschreven door Allard Blom, de regie is in handen van Paul van Ewijk en de kostuums zijn ontworpen door Jan Aarntzen.

De Grande Finale is 18 keer te zien. De eerste voorstelling is op vrijdag 12 augustus.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda