The Queen’s English Theatre Company presenteert in november Cabaret

20 augustus 2022, 15:14 - Redactie
The Queen’s English Theatre Company presenteert in november Cabaret

18 november gaat een nieuwe productie van de musical Cabaret in première in CC Amstel in Amsterdam. Geproduceerd door The Queen’s English Theatre Company, de toonaangevende Engelstalige gezelschap uit Amsterdam, de regie valt onder Mark Winstanley met choreografie van Carolien Canters (Opus ONE en MLab).

Cabaret is de legendarische musical van Kander en Ebb, de show die het muziektheater voor altijd heeft veranderd. Het speelt zich af in Berlijn van voor de Tweede Wereldoorlog tegen de achtergrond van de opkomst van het fascisme. Het is een onvergetelijk verhaal over decadentie, zelfontdekking en romantiek. Met nummers als Wilkommen, Money, Tomorrow Belongs to Me en het gelijknamige Cabaret, zit QETC's geestige productie boordevol satirische teksten en hartverscheurende uitvoeringen.

QETC brengt Cabaret in een nieuw jasje, vanuit het ‘queer’ perspectief van homoschrijver Christoper Isherwood. Zin romans Sally Bowles en Goodbye to Berlin vormden de basis van de veel bekroonde musical van Kander en Ebb. Deze Engelstalige voorstelling is een hoogtepunt van QETC's 20-jarig jubileumseizoen.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.Qetc.nl/detail-cabaret.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda