The Prince Experience in januari in het World Forum Theater in Den Haag

schedule14 juni 2017, 13:17 - Redactie
The Prince Experience in januari in het World Forum Theater in Den Haag
photo_camera Foto: Margot de Heide

Van woensdag 3 januari tot en met zondag 7 januari is The Prince Experience te zien in het World Forum Theater in Den Haag.

Musical director en bassist Prakash John heeft jarenlang het podium gedeeld met artiesten als James Brown, Lou Reed, Alice Cooper en George Clinton – Parliament/Funkadelic. Daarnaast heeft Prakash nog tot enkele weken voor zijn dood met Prince gewerkt in zijn L.A. studio en live met hem opgetreden.

Leadzanger en ster van de show is Jordan John, die op 16-jarige leeftijd voor het eerst mocht jammen met Prince. Sindsdien is Prince zijn grote inspiratiebron. Niemand minder dan Queen of Soul Aretha Franklin vroeg Jordan enkele jaren geleden voor haar voorprogramma tijdens het Toronto Jazz Festival en droeg zelfs een nummer op aan de getalenteerde Canadees.

In The Prince Experience passeren vele hits de revue. Natuurlijk zijn klassiekers, waaronder Purple Rain, Kiss en Most Beautiful Girl In The World, maar ook het prachtige Diamonds & Pearls en Controversy. De eigenzinnige pionier creëerde niet alleen fantastische muziek, maar ook legendarische modemomenten.

Grote kragen, uitbundige pailletten, felle kleuren, drukke prints en naakt, kenmerken zijn iconische stijl en mogen ook in deze show niet ontbreken. Naast de geweldige muziek van Prince staat de energieke show bol van dans en special effects.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiële trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda