The Nanny als musical naar Broadway

11 januari 2020, 12:18 - Redactie
The Nanny als musical naar Broadway

The Nanny gaat als musical naar Broadway komen zo heeft Fran Drescher, die de rol Fran Fine speelde in de populaire serie, op haar eigen account op Instagram aangekondigd. De sitcom maakte de actrice samen met haar toenmalige echtgenoot Peter Marc Jacobson en was te zien van 3 november 1993 tot en met 12 mei 1999.

The Nanny ging over een rijke weduwnaar in Manhattan, die een nanny inhuurde uit de volkse wijk Queens om voor zijn kinderen Margaret, Brighton en Grace te zorgen. Fran Drescher speelde die nanny Fran Fine, maar zal dat niet doen in de musical. De actrice en Peter Marc Jacobson lieten woensdag bij de aankondiging weten dat ze nog op zoek zijn naar een actrice voor de hoofdrol.

Samen gaan ze ook het script schrijven voor de musical. De bedenker van Crazy Ex-Girlfriend, actrice Rachel Bloom zal voor de liedjes gaan zorgen. "The Nanny was een fundamenteel onderdeel van mijn jeugd, omdat het de eerste keer was dat ik een Joodse vrouw in een hoofdrol op televisie zag" aldus Rachel Bloom.

Wanneer de musical precies te zien zal zijn op Broadway is nog niet duidelijk.

Bron: Linda.nl

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda