Extra voorstellingen Vlaamse versie Mamma Mia!

10 januari 2020, 19:14 - Redactie
Extra voorstellingen Vlaamse versie Mamma Mia!

Aanstaande maandag starten de repetities van de Vlaamse versie van Mamma Mia!. Nog voor de repetities zijn gestart laat producent Deep Bridge weten dat er opnieuw drie voorstellingen zijn toegevoegd aan de speellijst. Het gaat om de zondagen 29 maart en 5 april en ook op woensdag 1 april kun je terecht in de Antwerpse Stadsschouwburg voor de musical.

Op zaterdag 22 februari start de eerste van een reeks try-outs in het Hasseltse Ethias Theater en vanaf 5 maart verkast het gezelschap naar de Antwerpse Stadsschouwburg voor een lange reeks voorstellingen, inclusief de feestelijke première die op zaterdag 7 maart plaatsvindt. Producent Deep Bridge kreeg toestemming om een volledig nieuwe versie te maken.

"Maandagochtend beginnen we eindelijk aan Mamma Mia!, een moment waar er in onze WhatsApp-groep al weken naar wordt uitgekeken en afgeteld. Als regisseur-acteur is het een voorrecht om dadelijk met deze fijne selectie te kunnen samenwerken. Wij hebben er zin in, net als het publiek dat nu al aangeeft dat ze massaal op de afspraak zullen zijn, zeker als je kijkt naar de ticketverkoop. Ongelofelijk en vooral hartverwarmend, en ik beloof iedereen dat het bijzonder wordt”, zegt Stany Crets enthousiast.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda