The musical of the night met Linda Verstraten, Shay Lachman, Richard Spijkers en Tony Neef

2 juli 2023, 12:26 - Redactie
The musical of the night met Linda Verstraten, Shay Lachman, Richard Spijkers en Tony Neef

Na het door het publiek goed ontvangen concert Showstoppers in Concert in 2021 brengt NDM Theaterproducties op 20 oktober Schouwburg De Meerse in Hoofddorp wederom een musicalconcert, ditmaal in het thema Halloween. Aan dit concert zullen Linda Verstraten, Shay Lachman, Richard Spijkers en Tony Neef hun medewerking verlenen.

Iedereen die van zowel theater als musical houdt, kan op 20 oktober zijn hart ophalen. Nummers uit musicals als Tanz der Vampire, Phantom of the Opera en Elisabeth zullen deze avond niet ontbreken, maar ook Thriller van Michael Jackson maakt deel uit van de voorstelling.

Linda Verstraten was afgelopen seizoen te zien in Checkpoint Charlie en was eerder ook te zien in Titanic en Kinky Boots. Shay Lachman mocht onlangs nog met regelmaat de titelrol vertolken in de musical Disney’s Aladdin, maar u kunt hem ook kennen van het televisieprogramma Op Zoek naar Danny en Sandy. Richard Spijkers verkeert al jaren aan de top van de musicalwereld en was te zien in musicals als Les Misèrables, Beauty and the Beast en Hugo de Groot. Tony Neef verkreeg aanzien in de theaterwereld door zijn werk in Miss Saigon.

Samen met het live-orkest van twaalf man en twaalf backing vocals onder leiding van Frank Geisink belooft het een mooie, duistere en muzikale avond te worden.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda