The making of: Sprookjessprokkelaar de Musical

29 september 2017, 15:57 - Redactie
The making of: Sprookjessprokkelaar de Musical

Morgen (zaterdag 30 september) zal Sprookjessprokkelaar de Musical in première gaan in het Efteling Theater. Het is de 15e musical van Efteling Theaterproducties en de opvolger van De Gelaarsde Kat.

In de musical volgen we de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren?

In aanloop naar deze première heeft de Efteling een aantal video's gemaakt over het totstandkomen van de musical, de afleveringen van The making of: Sprookjessprokkelaar de Musical kun je hieronder bekijken. Zo vertelt het creatieve team hoe ze van boek naar musical gaan, wordt er kennisgemaakt met cast en de regisseur en wordt er een kijkje genomen in de Sprokkelaar School waar kinderen en hun opa's en oma's worden klaargestoomd voor hun optreden in de musical.

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda