The Bodyguard: Speelschema Romy Monteiro en April Darby voor mei

30 maart 2016, 08:44 - Redactie
The Bodyguard: Speelschema Romy Monteiro en April Darby voor mei

Hieronder zie je het speelschema voor de maand mei voor de rol van Rachel Marron in The Bodyguard, afwisselend gespeeld door Romy Monteiro en April Darby. Voor veel voorstellingen is het al duidelijk wie er zal gaan spelen, voor de voorstellingen van vrijdagavond 6 mei, donderdagavond 12 mei, zaterdagmiddag 14 mei, zondagmiddag 15 mei en zaterdagmiddag 28 mei is het op het moment van schrijven nog niet duidelijk wie er op zal gaan. Deze datums zullen op een later moment nog volgen.

Niet in mei maar in april zal overigens Miro Kloosterman officieel zijn première gaan beleven als nieuwe Bodyguard in de voorstelling. De eerste shows heeft hij inmiddels al gespeeld, zijn eigen première is op zondag 10 april. Indien je kaartjes hebt gekocht voor een voorstelling in april dan is het volledige speelschema hier te vinden. Recent werd nog aangekondigd dat er inmiddels al meer dan 400.000 kaarten zijn verkocht.

Stage Entertainment heeft op 20 april 2016 besloten om het speelschema voor de rol van Rachel Marron niet langer online te communiceren omdat dit voor teveel verwarring zorgde. Vanwege deze beslissing van Stage Entertainment hebben wij ook besloten om het volledige speelschema voor de maand april offline te halen.

Op de dag zelf is in het theater op de schermen in de foyer te zien wie er speelt.

Première
27 september 2015
Dernière
16 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over The Bodyguardkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Bodyguard
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda