The Addams Family maakt langste STER commercial van het jaar

28 november 2018, 09:41 - Redactie
The Addams Family maakt langste STER commercial van het jaar

Ter gelegenheid van de landelijke première van The Addams Family wordt door de STER in het reclameblok voor het NOS Journaal van 20:00 uur op zondagavond 2 december 2018, de langste STER commercial van het jaar uitgezonden.

The Addams Family commercial wordt in opdracht van producent TEC Entertainment gemaakt door Chapel Media. In de commercial geeft presentatrice Lucille Werner een bijzondere blik achter de schermen tijdens de totstandkoming van de grootste reizende musical van dit seizoen. Vanaf de eerste repetities tot en met de landelijke première op zondagmiddag 2 december worden cast en crew op de voet gevolgd.

Lucille Werner spreekt ook uitvoerig met hoofdrolspelers Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. De zeven minuten durende commercial, die het hele STER blok voor het Journaal van 20:00 uur in beslag neemt, wordt op de dag zelf gemonteerd en voor uitzending gereed gemaakt.

Voor Lucille Werner is de commercial een grote uitdaging. "Natuurlijk willen we de commercial zo actueel mogelijk maken. Zondag 2 december zullen we in het theater de laatste opnames maken en die vervolgens monteren. Het wordt een race tegen de klok om zo vlak voor het Journaal het allemaal voor elkaar te krijgen en ik ben heel benieuwd naar de reacties op hetgeen we aan het maken zijn."

Marc Muller, producent van The Addams Family en opdrachtgever voor de commercial: ”Vanaf de eerste aankondiging dat TEC Entertainment een geheel eigen, Nederlandse bewerking van de Broadway hit musical THE ADDAMS FAMILY zou gaan maken, hebben we ons op alle mogelijke manieren geprobeerd te onderscheiden van andere producties. Deze commercial, die we maandenlang hebben voorbereid, is daar slechts een voorbeeld van. Na zondag zal bijna heel Nederland op de hoogte zijn van het bestaan van The Addams Family.”

In aanwezigheid van vele bekende Nederlanders gaat The Addams Family op zondagmiddag 2 december in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Première
2 december 2018
Dernière
16 maart 2019
Producent
TEC Entertainment
Meer over The Addams Family Ander nieuws over The Addams Family
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda