The Addams Family genomineerd voor elf musical awards

12 december 2018, 20:10 - Redactie
The Addams Family genomineerd voor elf musical awards

De vakjury van de Stichting Musical Awards heeft vandaag The Addams Family elf Musical Award nominaties toegekend, waaronder die voor beste grote musical.

The Addams Family is daarmee de meest genomineerde musical van het jaar. Nominaties zijn er verder voor Pia Douwes (beste vrouwelijke hoofdrol), Johnny Kraaijkamp (beste mannelijke hoofdrol), Marjolein Teepen en Mylene d’Anjou (beste vrouwelijke bijrol), Tony Neef en Raymond Paardekooper (beste mannelijke bijrol), Paul Eenens (beste regie), Carla Janssen-Höfelt en Bobby Renooij (beste vormgeving/toneelbeeld) en Jon van Eerd (beste script/liedteksten/vertaling).

Gisteravond is na afloop van de voorstelling in Theater Orpheus in Apeldoorn de cast en crew van The Addams Family al verrast met de vele nominaties.

Producent Marc Muller van TEC Entertainment is overdonderd door de vele nominaties. "The Addams Family is de eerste eigen productie van TEC Entertainment en dat we een week na de succesvolle première zo’n lading aan nominaties hebben mogen ontvangen, is geweldig. Tegen de landelijke trend in heeft TEC Entertainment de grootste reizende musical van het jaar geproduceerd, compleet met een absolute sterrencast, live orkest en geweldig creatief team. Uit het feit dat de vakjury van de Stichting Musical Awards deze productie maar liefst elf nominaties heeft toegekend, spreekt een enorme waardering voor ons bijzondere cast en creatief team."

Een verslag van gisteravond bekijk je hieronder.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda