Terugblik The Bodyguard met Dave Mantel, Nurlaila Karim en April Darby

22 juni 2017, 15:09 - Redactie
Terugblik The Bodyguard met Dave Mantel, Nurlaila Karim en April Darby

Hieronder video's waarin Dave Mantel, Nurlaila Karim en April Darby terugblikken op twee jaar The Bodyguard. Dave speelt de rol van Frank Farmer en Nurlaila vertolkt sinds afgelopen jaar de rol van Nicki Marron, ze nam de rol over van Carolina Dijkhuizen. April Darby speelt met Romy Monteiro de hoofdrol, Rachel Marron.

Dave studeerde in 2005 af, als acteur en als maker, aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie. Landelijke bekendheid vergaarde hij met zijn rol als treiterende klassenleraar Tino, in de film Spijt! En met zijn rol als rechercheur Menno Kuiper in Goede Tijden Slechte Tijden.

Nurlaila begon haar carrière in het rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in de musicalwereld. In 2007 kreeg zij de hoofdrol van Dorothy in The Wiz. In 2014 vertolkte Nurlaila als alternate de rol van Deloris van Cartier in Sister Act. In 2015 maakte Nurlaila een droom waar met haar show Fourtina, een eerbetoon aan Tina Turner.

April was onder andere te zien als understudy van de hoofdrol Deloris in Sister Act, was lead-vocalist en dance captain in Soul Sisters en ze speelde de hoofdrol Sukie Rougemont in Witches of Eastwick. April was lead-vocalist bij de Dinnershow 21 On Air, Dinnershow Brooklyn Nights en Dinnershow Pandora van RTL Entertainment.

De laatste voorstelling van The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht zal op zondag 16 juli worden gespeeld. De video's met Dave, Nurlaila en April hieronder.

Première
27 september 2015
Dernière
16 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over The Bodyguardkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Bodyguard
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda