Talita Angwarmasse gaat hoofdrol spelen in Aida

17 september 2023, 11:59 - Redactie
Talita Angwarmasse gaat hoofdrol spelen in Aida
Foto: Roy Beusker

Talita Angwarmasse is vanaf vandaag (17 september) te zien in Aida. De veelzijdige musicalactrice gaat de hoofdrol van Aida naast hoofdrolspeelster Gaia Aikman spelen. Talita speelde in 2001 ook al in Aida in het ensemble en als understudy voor de rol van Amneris. "Het publiek raken is het mooiste dat er is en daarom ben ik zo blij dat ik opnieuw in Aida ga spelen," laat Talita weten.

In de musicalwereld wordt Talita Angwarmasse al jaren gezien als een groot talent. In 2007 en 2009 werd ze genomineerd voor een Musical Award voor beste vrouwelijke bijrol in Fame en Footloose. In de jaren daarna werkte ze veel in Duitsland en Spanje. In 2017 keerde ze terug naar Nederland voor de musical Bodyguard als alternate voor de rol van Rachel Marron, de rol die ze ook speelde in de laatste versie van The Bodyguard die afgelopen maanden te zien was in het Beatrix Theater in Utrecht.

"Talita is een enorm veelzijdige actrice die én veel talent heeft én keihard werkt," laat Walter Drenth, Managing Director van Stage Entertainment Nederland weten. "Daardoor kan zij zich in korte tijd een rol eigen maken. Een talent dat niet iedereen heeft. We zijn verheugd dat Talita naast Gaia Aikman als Aida te zien zal zijn."

Aida is sinds april te zien in het Circustheater in Scheveningen en vertelt het meeslepende, noodlottige verhaal van twee geliefden uit vijandige volkeren die worden verscheurd tussen tegenstrijdige loyaliteit aan hun land én aan elkaar. Een liefdesgeschiedenis tegen het decor van een met nationalisme doordrenkte natie, die een ander land binnenvalt om haar rijk uit te breiden.

Première
23 april 2023
Dernière
14 april 2024
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aida (2023) Ander nieuws over Aida (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda