Studio 100 Samen Thuis verwelkomt Kobe Van Herwegen

24 april 2020, 13:44 - Redactie
Studio 100 Samen Thuis verwelkomt Kobe Van Herwegen

Vanuit zijn goochelatelier leert Kobe Van Herwegen elke dag een wondertje aan in ‘het wonder van vandaag’. Kobe brengt dagelijks een aflevering waarin hij een truc toont en een eenvoudig wondertje uit de doeken doet. Telkens speelt een bekend personage uit de wereld van Studio 100 de hoofdrol in deze goocheltruc. Deze filmpjes zijn exclusief te zien via Studio 100 Samen Thuis, het nieuwe platform van Studio 100 dat speciaal voor deze bijzondere tijden werd gecreëerd.

Met deze goochelfilmpjes gaat Kobe Van Herwegen terug naar zijn roots. Zo maakte de acteur in opdracht van Studio 100 en Ketnet in 2008 de succesvolle tv-reeks AbraKOdabra en was hij tevens de vaste huisgoochelaar voor Ketnet en in het programma De wereld van K3.

Kobe Van Herwegen: "Hoewel ik met goochelen voor kinderen gestopt was, kreeg ik in deze periode vaak de vraag om terug iets maken om de jongsten wat afleiding te bezorgen. Studio 100 was meteen voor het idee gewonnen. Ik maakt een setje in mijn atelier en benoemde mijn lief prompt tot cameraman."

Na de zeer positieve reacties op de K3-clip “Handjes Wassen”, die intussen al meer dan 1 miljoen keer online bekeken werd, kwam Studio 100 aan het begin van de paasvakantie met een nieuw initiatief: Studio 100 Samen Thuis. Op dit nieuwe platform kunnen gezinnen met kinderen heel wat ideeën vinden om zich thuis te vermaken.

Van bekende Studio 100-figuren als Bumba, K3, Nachtwacht en Samson & Marie wordt er zowel leuk kijk- en luisterplezier voorgesteld, als speels materiaal voor thuisactiviteiten. Studio 100 koos ervoor om zowel inspiratie aan te bieden waar ouders samen met hun kinderen mee aan de slag kunnen, als inhoud waar kinderen zich een tijdje alleen mee kunnen bezighouden.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda