Studio 100 brengt nieuwe TV-serie naar Nederland

6 augustus 2016, 11:34 - Redactie
Studio 100 brengt nieuwe TV-serie naar Nederland

Na de lancering van Nachtwacht bij Ketnet gaat Studio 100 de nieuwe fictiereeks ook naar Nederland brengen. Nachtwacht gaat over drie tieners die er op het eerste gezicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk mythische wezens zijn: de slimme vampier Vladimir, de tover elf Keelin en de stoere weerwolf Wilko.

De drie vrienden beschikken over bovennatuurlijke krachten en binden de strijd aan met allerlei duistere wezens die in het ogenschijnlijk rustige dorpje Schemermeer opduiken. De tijd lijkt er stil te hebben gestaan, maar er gebeuren vreemde dingen.

Omdat Schemermeer een poort naar de onderwereld is, verschijnen er geregeld fabelachtige wezens als trollen, mummies en minotaurussen, vaak ook met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht: drie bewakers van het goede!

De avonturen van Vladimir, Keelin en Wilko gaan gepaard met veel grappige momenten, want de drie helden zijn niet perfect en hebben net als alle andere tieners hun probleempjes en tekortkomingen!

Nachtwacht is een spannende en griezelige reeks met speciale effecten en is vanaf 31 augustus elke woensdag om 14.15 uur te zien op Nickelodeon.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda