Studio 100 brengt Les Misérables terug naar Vlaanderen

28 juni 2022, 07:17 - Redactie
Studio 100 brengt Les Misérables terug naar Vlaanderen

Naast Nederland volgend jaar zal de vernieuwde versie van Les Misérables volgend jaar ook te zien zijn in Vlaanderen. De wereldwijd bejubelde musical brengt het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde na 25 jaar terug in België. De musical zal volgend najaar gaan spelen in Vlaanderen, de kaartverkoop zal dit najaar gaan starten, het is al wel mogelijk om je in te schrijven.

Wie de hoofdrollen zullen gaan spelen in de Vlaamse productie zal op een later moment worden aangekondigd, de audities zijn momenteel in volle gang. Hoewel het nog niet definitief is waar Les Misérables zal gaan spelen is de kans groot dat de keuze van Studio 100 zal gaan vallen op de Antwerpse Stadsschouwburg.

In Nederland brengt producent De Graaf & Cornelissen Les Misérables volgend voorjaar naar de theaters. De musical met hoofdrollen voor Milan van Waardenburg, René van Kooten, Freek Bartels, Vajèn van den Bosch, Ellen Pieters, Yannick Plugers, Michael Muyderman, Channah Hewitt, Mark Roy Luykx en Sem Gerritsma gaat op 5 maart volgend jaar in première in Koninklijk Theater Carré.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda