STOMP vanaf volgende maand terug naar Nederland

schedule6 oktober 2016, 16:23 - Redactie
STOMP vanaf volgende maand terug naar Nederland

Na tournees in meer dan 50 landen en ruim 12 miljoen bezoekers, komt de Britse formatie STOMP weer naar Nederland. Waar STOMP is, is ritme. Percussie, visuele humor en alledaagse voorwerpen krijgen een nieuwe dimensie. STOMP is vanaf 8 november te zien in Zwolle, Tilburg, Doetinchem, Alkmaar, Zoetermeer en Apeldoorn.

Met tomeloze energie veranderen de acht performers vuilnis en alledaagse herrie uit de stad in een hemels concert, met als motto: ‘just drumming is boring’. Ritmische geluiden door het gebruik van bezems, vuilnisbakken, aanstekers, kranten, handen, voeten, een gootsteen, deksels, potten en pannen; overal zit muziek in.

STOMP werd in 1991 opgericht door de Britten Luke Cresswell en Steve McNicholas. Sindsdien beleefde het gezelschap vele successen. Naast de tournees en vele prijzen, was STOMP o.a. te zien in commercials van Heineken, Coca Cola en Toyota. Ook trad STOMP live op bij de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Peter Pan
Locatie: De Meervaart
Datum: 19-01-2020
Tijd: 14:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda