Stil in mij op de Amsterdamse Uitmarkt

24 augustus 2018, 16:01 - Redactie
Stil in mij op de Amsterdamse Uitmarkt

De musical Stil in mij is op zaterdag 25 en zondag 26 augustus aanwezig op de Amsterdamse Uitmarkt. Het is hiermee de eerste keer dat producent STENT Producties een productie vertegenwoordigd tijdens het jaarlijks terugkerend event.

Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de informatiestand bezoeken, hier worden per dag 250 Stil in mij shoppertassen uitgedeeld, er zijn meet & greets met de castleden en je maakt kans op gratis kaartjes voor de première. De stand van Stil in mij betreft nummer 91 en is te vinden op het Marineterrein.

In de Stil in mij shoppertassen, welke gratis worden weggegeven, bevindt zich een voucher en een lotnummer. Met deze voucher in combinatie met lotnummer ontvang je bij aankoop van tickets tussen 26 augustus en 26 september een gratis Stil in mij mok.

Tijdens deze meet & greet kan je op de Stil in mij bank op de foto met de castleden van de musical. Dit kan op zaterdag om 15:00 uur met Jeroen C. Molenaar en Zoï Duister en op zondag om 16:45 uur met Ferry Doedens en Zoï Duister.

Stil in mij zal vanaf 16 maart 2019 te zien zijn in meer dan 40 theaters door heel Nederland. De première zal op 31 maart plaatsvinden in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp waarna de musical door heel Nederland te zien zal zijn.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda