Stephen Daldry opgestapt als regisseur van film Wicked

21 oktober 2020, 10:36 - Redactie
Stephen Daldry opgestapt als regisseur van film Wicked

Stephen Daldry heeft zijn rol als regisseur van de nieuwe filmversie van Wicked neergelegd. Volgens verschillende bronnen van Deadline is de reden dat de regisseur opstapt dat hij zich niet comfortable voelt bij de snelheid van de productie van de film zoals Universal Studios dit voor ogen heeft. Daarnaast is het niet mogelijk om de opnames te laten plaatsvinden in Londen, ook een belangrijke wens van Stephen Daldry.

Voor zover bekend is er nog geen nieuwe regisseur gevonden voor Wicked. Universal Studios hoopt eind volgend jaar te kunnen beginnen met de opnames. Het filmscript zal worden geschreven door Winnie Holzman in samenwerking met Stephen Schwartz. De film zal worden geproduceerd door Marc Platt.

Aanvankelijk zou Wicked al eind december afgelopen jaar verschijnen, echter in augustus 2018 werd besloten om de release uit te stellen vanwege de nieuwe versie van Cats. In februari afgelopen jaar werd de première uitgesteld naar december 2021 en in april dit jaar werd er opnieuw uitstel aangekondigd met een nader te bepalen datum.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda