Start van repetities Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest

8 november 2021, 18:09 - Redactie
Start van repetities Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest

Nu Sinterklaas in aantocht is, zijn ook de repetities voor de nieuwe voorstelling Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest begonnen. Traditiegetrouw werd met de cast en crew een smakelijke taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. Deze vrolijke familievoorstelling is vanaf woensdag 17 november te zien in verschillende theaters door heel Nederland.

In deze nieuwe theatervoorstelling krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met al hun dierenvriendjes bereiden Fien & Teun zich voor op de feestelijkste periode van het jaar. Zo spelen ze Sinterklaas en Pietje, vullen ze de schoenen met nepcadeaus en zingen samen met het publiek de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze helemaal klaar zijn voor het bezoek van Sinterklaas, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten…

Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling mét Sinterklaas naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest is een muzikale voorstelling geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Datum: 28-01-2023
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda