Stanley Burleson in We Will Rock You als Kashoggi

5 september 2019, 08:26 - Redactie
Stanley Burleson in We Will Rock You als Kashoggi

Queen leadzanger Freddie Mercury zou vandaag, 5 september, zijn 73e verjaardag hebben moeten vieren en op deze bijzondere dag maakt TEC Entertainment bekend dat Stanley Burleson, naast Anastacia, te zien zal zijn in de rockmusical We Will Rock You. Stanley Burleson speelt in We Will Rock You de rol van de trouwe assistant van de Killer Queen, Kashoggi.

De geheel eigen, nieuwe versie van de musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en geproduceerd in samenwerking met Peep Arrow Entertainment. in. De rockmusical is voor een beperkte speelperiode uitsluitend te zien in AFAS Live in Amsterdam. World Forum Theater in Den Haag, Schouwburg Hengelo en MartiniPlaza in Groningen.

De originele versie van We Will Rock You ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre in de Londense West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 15 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 17 landen te zien geweest.

De première van We Will Rock You is op vrijdag 6 december in Amsterdam.

Première
6 december 2019
Dernière
16 februari 2020
Producent
TEC Entertainment
Meer over We Will Rock You (2019)Ander nieuws over We Will Rock You (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda