Sprookjessprokkelaar de musical gaat op tournee

23 februari 2018, 14:19 - Redactie
Sprookjessprokkelaar de musical gaat op tournee

Na een succesvolle speelperiode in het Efteling Theater gaat Sprookjessprokkelaar de musical komend theaterseizoen op tournee door Nederland en België. De musical volgt hiermee de voorgaande musicals van Efteling Theaterproducties op die eveneens op tournee gingen na de speelperiode in Kaatsheuvel.

De familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

In Sprookjessprokkelaar de musical volgen we de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Meer informatie over de speeldata, cast en eenmalige gastrollen wordt voor de zomer bekend gemaakt. Voor nu is de musical nog te zien in het Efteling Theater tot en met 2 april. De Gelaarsde Kat is momenteel nog bezig met een tournee tot en met 15 april.

Première
30 september 2017
Dernière
2 april 2018
Producent
Efteling Theaterproducties
Meer over SprookjessprokkelaarAnder nieuws over Sprookjessprokkelaar
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda