Spijt de Musical volledig op YouTube te zien

1 mei 2020, 17:23 - Redactie
Spijt de Musical volledig op YouTube te zien

Producent Homemade Productions heeft de volledige registratie van Spijt de Musical op YouTube geplaatst, tevens is de voorstelling vanaf vandaag tot en met donderdag 7 mei te zien op het platform Stage Memories van Stage Entertainment.

De musical met Robin van den Heuvel, Bjorn Wilbers, Daan Smits, Lisanne Schut, Marco Hoving, Rose Anne van Elswijk en Mike Levens was van 11 oktober 2015 tot en met 6 november 2016 te zien in diverse Nederlandse theaters.

Verhaal

Jochem wordt dagelijks gepest en getreiterd. Er zijn weinig klasgenoten die hem bijstaan. David zou wel willen maar die is ook heel druk met z’n band en z’n verliefdheid op Vera. Op het grote schoolfeest gaat het mis. Jochem wordt dronken gevoerd, David denkt dat Vera met een ander zoent en is woedend. Als Jochem hem om hulp vraagt, is hij zo kwaad dat hij wegloopt.

Die nacht lijkt Jochem spoorloos verdwenen. Van huis weggelopen. Nergens meer te vinden. David en Vera gaan op zoek, en vinden zijn tas bij een meer in de buurt.

“Spijt!” is een van de belangrijkste romans uit de jongerenreeks van Carry Slee. De verfilming in 2013 kreeg maar liefst 35 internationale prijzen, waaronder Beste Europese Jeugdfilm.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rust en Vreugd
Datum: 02-04-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda