Speelgoed komt tot leven in nieuwe familievoorstelling Meneer Monster

6 mei 2024, 15:13 - Redactie
Speelgoed komt tot leven in nieuwe familievoorstelling Meneer Monster
Foto: Studio Matusiak

Speelgoed is het nieuwe theateravontuur van jeugdtheatercollectief Meneer Monster. Te zien in theaters in het hele land van eind november 2024 tot en met mei 2025, met de première in de Stasschouwburg in Utrecht op 8 december. De voorstelling verwelkomt families op de speelvloer van een 8-jarig kind: autootjes, action man, groene soldaatjes, een glitter-regenboog-eenhoorn, een dino, een my little pony fantasy castle, drie tanks en één barbie in nood.

Meneer Monster maakt cartoonesk, eigenzinnig en beeldend actietheater en is bekend van hitvoorstellingen als Lucky Luuk, De Gruffalo, Over een kleine Mol… en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen. Het gezelschap staat voor verbinding met het publiek, zowel voor, tijdens als na de voorstelling. Door veel aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de beeldtaal en vormgeving spreken ze bij zowel kinderen als ouders de verbeelding aan. Met hun werk wonnen ze een Zilveren Krekel en de ZAPP theaterprijs.

In september is ook De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen van Meneer Monster nog te zien. Wegens succes is de tournee met zeven voorstellingen verlengd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda