Jubileumeditie Musical All Stars in Theater de Stoep Spijkenisse

25 juni 2024, 10:00 - Redactie
Jubileumeditie Musical All Stars in Theater de Stoep Spijkenisse

Ter ere van het 10-jarige jubileum van Theater De Stoep in Spijkenisse, kondigt Nathan Markuszower Theaterproducties met trots een exclusieve jubileumeditie van het theaterconcert aan: Musical All Stars. Deze speciale voorstelling zal plaatsvinden op 9 oktober en belooft een avond vol muzikale verrassingen en unieke momenten.

De line up bestaat uit 6-top artiesten die hun sporen in de musicalwereld ruimschoots hebben verdiend. De line up bestaat o.a. uit Anne Appelo, René van Kooten, Brigitte Heitzer, Yoran de Bont, Terence van der Loo en Sanne den Besten. Zij worden ondersteund door een live band o.l.v. Billy Maluw. De solisten brengen hits ten gehore uit wereldberoemde musicals zoals Les Misérables, Wicked, en Mamma Mia!, gezongen in zowel Engels als Nederlands. Daarnaast kent de productie een groot koor bestaande uit leden van de MusicAll Spijkenisse.

Theaterdirecteur Rob van Wijk is verheugd over de samenwerking voor de Musical All Stars: "Bij een jubileum mogen de grootste namen uit de musicalwereld natuurlijk niet ontbreken. We zijn erg blij dat we, dankzij producent Nathan Markuszower, met 'Musical All Stars' een unieke en exclusieve musicalavond kunnen bieden aan onze bezoekers.”

De Musical All Stars-editie in Spijkenisse is onderdeel van een tour die in september start en door heel Nederland zal reizen. Naast Spijkenisse, zullen voorstellingen plaatsvinden in Den Haag, Amstelveen, Den Bosch, Roosendaal en Veldhoven met een wisselende line up van artiesten.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda