Soy Kroon en Keet! presenteren Studio 100 Winterfestival

2 november 2016, 14:57 - Redactie
Soy Kroon en Keet! presenteren Studio 100 Winterfestival

Eerder liet Studio 100 al weten het 20-jarig jubileum met twee grootse shows van het Studio 100 Winterfestival op 26 november in de Ziggo Dome te vieren. Wegens succes heeft Studio 100 een derde show in verkoop gezet. Er zijn ook weer droomstoelen beschikbaar.

Samson & Gert, Piet Piraat en zijn vrienden, Maya de Bij, Lolly Lolbroek, Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden, Nachtwacht, Prinsessia, Bumba, Ghost Rockers, Mega Mindy, Flin & Flo, de enige echte ROX auto en natuurlijk Hanne, Marthe en Klaasje van K3 zullen samen een uniek feestje bouwen en de Ziggo Dome maar liefst drie keer op zijn kop zetten.

Om het feestgedruis in goede banen te leiden, zijn er twee enthousiaste presentatoren aangesteld: Soy Kroon in zijn rol als Flo en RTL Telekids-presentatrice Keet!

Keet! wordt vertolkt door Janouk Kelderman: "Ik heb er onwijs veel zin in om samen met Soy het Winterfestival te gaan presenteren. Het wordt een groot feest met 10.000 kinderen en ouders. Al maakt dat het natuurlijk ook super spannend, het wordt een unieke ervaring om voor zoveel mensen in zo’n grote zaal te staan…"

Soy: “Ik kijk er erg naar uit de Ziggo Dome op haar grondvesten te laten trillen met iedereen in de zaal. Samen met hen, Keet! en alle toffe Studio 100 vrienden gaan we een fantastisch feestje bouwen, dus aan iedereen de oproep om de stemmen te smeren!”

Het Studio 100 Winterfestival vindt plaats op zaterdag 26 november om 10.00 uur, 13.30 uur en 17.00 uur in de Ziggo Dome.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda