Sophie Janssens debuteert in hoofdrol naast Ann Van den Broeck in You Are My Sunshine

23 februari 2023, 07:46 - Redactie
Sophie Janssens debuteert in hoofdrol naast Ann Van den Broeck in You Are My Sunshine

Vanaf 5 oktober presenteert Deep Bridge in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater de gloednieuwe musical You Are My Sunshine. Deze musical zou normaal in april 2023 in première gaan in Theater Triarte, maar moest na de sluiting van Triarte op zoek naar een andere locatie.

You Are My Sunshine is een eerste samenwerking tussen Ann Van den Broeck als componiste en Stany Crets als auteur. Ann neemt in dit aangrijpende verhaal over twee vrouwen die elkaar door een speling van het lot ontmoeten, ook één van de twee hoofdrollen (Britt) voor haar rekening. Voor de andere hoofdrol, die van Lena, viel de keuze op de 23-jarige Sophie Janssens uit Antwerpen. Meteen de eerste hoofdrol in een professionele productie voor Sophie en een zoveelste aanstormend, Vlaams talent dat bij Deep Bridge de kans krijgt om te schitteren.

"Toen ik het eerste persbericht van ‘You are my Sunshine’ las, werd ik meteen verliefd op het verhaal. Het is een enorme eer dat ik bij mijn eerste hoofdrol meteen naast iemand als Ann Van den Broeck mag spelen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om in de wereld van Lena en Britt te duiken en hoop dat we het publiek op hun beurt verliefd kunnen laten worden op het verhaal!” aldus Sophie Janssens.

You Are My Sunshine speelt vanaf 5 oktober in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda