Six de Musical volgend jaar opnieuw te zien in Nederland

22 september 2023, 10:10 - Redactie
Six de Musical volgend jaar opnieuw te zien in Nederland

Na een reeks uitverkochte shows in Nederland zal Six de Musical volgend jaar terugkeren naar Nederland. De musical zal volgend jaar als eerste van 30 oktober tot en met 3 november te zien zijn in het Martiniplaza Theater in Groningen en daarna doorreizen naar Koninklijk Theater Carré waar de productie van 6 november tot en met 10 november te zien zal zijn.

In de hitmusical Six pakken de zes ex-vrouwen van de Britse koning Henry VIII de microfoon en vertellen ze – eindelijk – hun verhaal. Aan de hand van nummers geïnspireerd door popiconen als Beyoncé, Adele en Ariana Grande probeert elke queen te bewijzen dat zíj het toch wel het zwaarst had met ‘de meest beruchte ex van het afgelopen millennium’.

MediaLane Theater producenten Iris van den Ende & Miel Gouda: “SIX zou eenmalig naar Nederland komen, maar door de overweldigende reactie van de bezoekers komt de show terug! Er was een grote vraag naar meer voorstellingen. We zijn ontzettend blij dat we iedereen die deze spectaculaire show nog niet heeft ervaren, of nogmaals wil meemaken, de kans kunnen geven.”

Op dit moment is Six te zien in het DeLaMar Theater tot en met zondag 1 oktober, daarna is de de musical te zien in het Nieuwe Luxor Theater van 4 oktober tot en met 8 oktober.

Première
22 september 2023
Dernière
10 november 2024
Producent
MediaLane
Meer over Six de Musical Ander nieuws over Six de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda