Sita Vermeulen vervangt tijdelijk Aimée de Pater in Assepoester De Musical

9 december 2022, 10:50 - Redactie
Sita Vermeulen vervangt tijdelijk Aimée de Pater in Assepoester De Musical
Foto: Wim Lanser

Sinds een paar maanden is Assepoester De Musical te zien in de theaters, maar met de komst van het tv-programma Op zoek naar... moest ook Van Hoorne Entertainment tijdelijk op zoek naar een andere sprookjesprinses. Aimée de Pater, die nu de rol van Assepoester vervult, zal namelijk in december 2022 en januari 2023 een aantal dagen niet kunnen spelen vanwege opnames voor het programma. Gelukkig heeft Van Hoorne Entertainment Sita Vermeulen bereid gevonden om op deze data de rol van Assepoester op zich te nemen.

Op de dagen dat Aimée niet kan spelen, zal Sita zal de rol van Assepoester op zich nemen. Een vertrouwd gezicht in de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Entertainment. Zo was Sita eerder als prinses te zien in onder meer Belle en het Beest De Musical, Doornroosje De Musical, en De Kleine Zeemeermin De Musical.

Aimée de Pater neemt deel aan het tv-programma waarin nieuwe hoofdrolspelers worden gezocht voor de musical Grease. Hierin zal ze niet, zoals in Assepoester, op zoek gaan naar het glazen muiltje, maar meedoen aan de zoektocht wie het best de rol van Sandy kan vervullen. In het programma zullen de talenten zich elke keer moeten bewijzen tegenover de jury. Het AVROTROS-programma ‘Op zoek naar Danny en Sandy’ zal vanaf 23 december wekelijks uitgezonden worden op tv.

Assepoester De Musical is tot en met 11 juni 2023 te zien in het theater.

Première
2 oktober 2022
Dernière
11 juni 2023
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Assepoester (2022) Ander nieuws over Assepoester (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda